Selecteer een pagina

blog

20 december 2018

VRHL Groep groeit met overname The Ad Agency

Vanaf 15 december is The Ad Agency uit Alphen aan den Rijn onderdeel van de VRHL Groep, eveneens gevestigd in Alphen. Jan Verheul en Bojoura Binnekamp van VRHL hebben hierover overeenstemming bereikt met Wilbert Collet, directeur van The Ad Agency.

Sinds de oprichting van VRHL Content en Creatie in 1993 is het bureau gegroeid naar het grootste content- en creatiebureau van Alphen aan den Rijn. Om haar verdere groeiambities te verwezenlijken heeft het bureau versterking gevonden in The Ad Agency. Jan Verheul: “Wij kijken altijd met veel bewondering naar het werk van The Ad Agency. Zowel het kwaliteitsniveau als het type opdrachtgevers sluiten heel goed aan bij het DNA van VRHL. Ik ben heel trots dat wij dit mooie bureau aan onze groep kunnen toevoegen.”

Content, creatie en campagnes

The Ad Agency is een reclamebureau pur sang en is sterk in campagneconcepten, corporate identities, huisstijlen en webdesign. Bojoura: “VRHL Content en Creatie is de afgelopen jaren getransformeerd naar een bureau waar niet alleen creatief werk wordt gemaakt, maar vooral veel content wordt gemaakt en verspreid. Online én offline. The Ad Agency heeft haar focus op het creatieve aspect. Een prachtige combinatie, als je het mij vraagt. We hebben de afgelopen tijd actief gezocht naar aansluiting en hebben de ambitie om een ‘boutique agency’ te worden met diverse disciplines onder 1 dak. Zo kunnen we onze opdrachtgevers alles bieden wat zij nodig hebben.”

Wilbert vult aan: “Ook ik kijk ernaar uit om onze opdrachtgevers straks meer te bieden dan voorheen. Wij kunnen voor hen nu ook social media, online marketing, videoproducties en tekst- en redactiewerk verzorgen. Die crossmediale aanpak is vandaag de dag onmisbaar, daar ben ik van overtuigd.”

4 man sterk

In het nieuwe jaar gaan beide creatieve bedrijven onder 1 dak verder. The Ad Agency zal met Wilbert en zijn creatieve team plaatsnemen in het kantoor van VRHL Content en Creatie. Hiermee groeit de VRHL Groep naar 35 medewerkers. Wilbert: “We waren al praktisch buren en werkten al samen, dus heel lang zullen we niet hoeven te wennen. We zijn blij om onderdeel uit te mogen maken van het grote en enthousiaste team Verheulio’s.”

Het merk The Ad Agency

Het merk The Ad Agency blijft gewoon bestaan. Wilbert zal zijn trouwe opdrachtgevers met plezier blijven bedienen. “Ik kijk ernaar uit om samen met onze grote zus VRHL Content en Creatie nog meer mooi resultaat voor onze opdrachtgevers te behalen”.

meer blogs

Vissen boven water

Vissen boven water

De Dierenbescherming haalt vissen liever niet boven water. Maar op maandag 3 september maakte zij een uitzondering met de opening van een robuuste fotoexpositie op de stoep van de Stopera in Amsterdam. Het startschot voor een campagne waarmee aandacht voor het welzijn van de vis gevraagd wordt.

Eerst afvallen, dan opvallen

Eerst afvallen, dan opvallen

Mooi hoor, die lijfspreuk op onze website: ‘het verschil tussen aanwezig zijn en opgemerkt worden’. Ja, daar werken wij aan. Maar hoe maak je dat verschil? En dan vooral als bureau dat in grafisch ontwerp en communicatie ‘doet’. Want dat wekt verwachtingen, immers?

Pin It on Pinterest