Selecteer een pagina

Askja Reizen

Natuurlijk reizen

De ‘Wereld van Askja’ begint in Arnhem. Vandaaruit organiseert deze ‘natuurrijke’ reisspecialist al ruim 20 jaar reizen. Ruimte, stilte en indrukwekkende natuur vormen de basis voor elke reis. Met die formule maakt Askja het verschil tussen een aardige vakantie en een onvergetelijke reis. Vanaf 2009 hebben wij een jaar of zes met veel inspiratie gewerkt aan de communicatie van dat verschil.

Askja online

Website

Beleving is het toverwoord. Op de website moet je al een glimp opvangen van wat je onderweg tegenkomt. De wereld van Askja, maar dan in een digitale notendop. En buiten de ‘beleving’ dient die notendop ook nog functioneel te zijn. Natuurlijk. Met oplossingen voor de diverse soorten reizen, excursies, informatie over de organisatie, een boekingsformulier, autohuur, accommodaties…. om maar een paar van de onderwerpen te noemen. En dan heb je ook nog te maken met zoiets als ‘voortschrijdend inzicht’. Vandaar dat we door de jaren heen de website meermalen hebben ‘ververst’. Op zich ook een belevenis!

Askja in druk

Brochure

Askja is een organisatie die veel ruimte laat voor creativiteit. Dat hebben we met beide handen aangepakt, onder andere bij de vormgeving van de jaarlijkse brochures. Met veel bijzonder beeld, facts & figures over de verschillende landen, ervaringen van reizigers én met tips over ‘dingen die je gedaan moet hebben’ of ‘plekken waar je geslapen moet hebben’.

Eén van de mensen achter Askja heeft een fascinatie voor ‘ontdekkingsreizigers’. Een dankbaar onderwerp, dat we in diverse gedaantes voorbij hebben laten komen.

Pin It on Pinterest