Selecteer een pagina

shezaf Restyling & werving

Samen groeien

Shezaf kinderopvang zocht een nieuw fundament voor verdere groei.

Shezaf biedt professionele kinderopvang op vijf locaties in onze home town Alphen aan den Rijn. De organisatie ontwikkelde zich sterk, maar moest qua visuele presentatie en communicatie een inhaalslag maken. Ons werd gevraagd het merk volledig te restylen, de communicatie te moderniseren en een campagne te bedenken om de naams­bekend­heid stevig te vestigen.

Naast de huisstijl vernieuwden we de website en ontwikkelden het Shezaf Magazine. Ook verzorgden we wervings­campagnes, met inzet van onder meer busreclame en affiches op elke hoek van de straat. Ook kregen nieuwe cliënten onder het motto ‘Samen groeien’ een olijfboompje aangeboden.

logo

stationary Shezaf

Logo’s voor de verschillende locaties

shezaf online

Website

Voor de nieuwe website maakten we een gedegen plan. Naast een kindvriendelijk ontwerp, waren termen als gebruikersgemak, functionaliteit én overzicht de uitgangspunten. En uiteraard, de website moest responsive zijn. Onderdeel van de functionaliteit is een ‘kostenberekenaar’ waarmee men een proefberekening op maat kan maken. Het CMS, waarmee Shezaf zelf de site up-to-date houdt, is gemaakt op basis van WordPress.

buitenreclame

kaart voor ouders

sfeer en film

Filmpjes

Voor de website van Shezaf maakten we filmpjes die een sfeerimpressie geven van de verschillende locaties.

bestickering stint

Stint

Reuze handig zo’n Stint. Een wat? Een Stint! Daarmee loods je kinderen veilig door het verkeer. Geen kinderopvang kan zonder. En daarnaast meteen een goede gelegenheid om nog wat extra ‘buitenreclame’ te maken.

busreclame en affiches

Buitenreclame

Naamsbekendheid is belangrijk voor Shezaf. Daarom hangen we Alphen aan den Rijn een aantal keer per jaar vol met affiches waar je niet omheen kunt. Daarnaast rijdt de stadsbus dagelijks z’n rondjes voor Shezaf. Zodat je weet waar je moet zijn als je kinderopvang zoekt.

Pin It on Pinterest