Selecteer een pagina

wat wij ontwikkelen op het gebied van internet. en hoe we dat doen

Web development

Web development is een ruim begrip. Maar wat doen wij, of liever gezegd, kúnnen wij op het gebied van internet? Nou, laten we zeggen dat wij niets uit de weg gaan. Of beter nog:  we gaan met kennis van zaken elke uitdaging aan!

WordPress als fundament

Onze kracht ligt in het ontwikkelen van websites met WordPress als basis én CMS. Dat doen we op tal van manieren. Van eenvoudig maatwerk tot relatief complexe oplossingen. WordPress heeft zich bewezen als een krachtig én gebruikersvriendelijk systeem, waarmee klanten zelf de inhoud van hun website kunnen bijhouden.

Overigens, wij laten ons niet beperken door WordPress, maar zetten het juist in ter verruiming van het platform. Bijvoorbeeld door zelf plugins te ontwikkelen voor ontbrekende functionaliteit. Waar WordPress ophoudt, gaan wij verder.

Voorbeelden van maatwerk voor klanten

Innovatie door automatisering

Van online product­catalogus naar kant en klaar drukwerk

Zo hebben wij voor een van onze klanten eerst een B2B-portal ontwikkeld waarin het complete productaanbod (verdeeld over zes landen en beschikbaar in vier talen) online gepresenteerd wordt. Vervolgens lag er de wens om een selectie uit dit aanbod met één druk op de knop te kunnen downloaden naar PDF, geschikt voor drukwerk. Die knop is er nu. En werkt!

Geen simpel rekensommetje

Calculator voor een kinderdagverblijf

Een andere online oplossing was nodig voor het maken van een proefbereking van de maandelijkse kosten bij een kinderdagverblijf in Alphen aan den Rijn. Op basis van één of meerdere dagen of dagdelen per week, te verdelen over diverse pakketten voor dagopvang of buitenschoolse opvang. Bekijk hier de kostenberekenaar.

Nog nét geen ‘lopende band werk’

Donatie systemen

Nog nét niet aan de lopende band installeren wij voor stichtingen een door onszelf ontwikkeld laagdrempelig en veilig donatie systeem.

Winst door efficiency bij automatisering

Aanmeldingen bij een scholingsinstituut

Voor een internationaal scholingsinstituut hebben wij het online aanmeldingsproces gestroomlijnd, met efficiency en gebruikersgemak als doelstelling. Een systeem waarbij het verzamelen van de aanmeldingen in spreadsheets de voorkeur kreeg. En waarmee de aanmelder eenvoudig zaken als CV en  andere documentatie kan uploaden.

Ook plannen voor een (restyle van een) website? Laat het ons weten!

Pin It on Pinterest