Selecteer een pagina

Tired of Cancer app

Meer grip op vermoeidheid bij kanker

De app ‘TiredofCancer’ helpt mensen met kanker (én zij die de ziekte gehad hebben) omgaan met extreme vermoeidheid, angst en stress. De app biedt een dagelijks programma met tips en oefeningen die je energieniveau én geest positief beïnvloeden. De mensen ‘achter’ deze app vroegen ons te helpen met het ontwikkelen van een logo, animaties en andere uitingen. De app is vanaf begin 2018 verkrijgbaar.

Logo/icon

De app helpt mensen om grip te krijgen op hun vermoeidheid en om met hernieuwde energie in het leven te staan. Met dit logo brengen we die opgaande lijn in beeld.

Tired of cancer app

Introductie animatie

Om te beginnen maken we een animatie waarin duidelijk wordt voor wie deze app bedoeld is en hoe deze helpt. Stap voor stap leer je omgaan met vermoeidheid, stress en angst. De animatie is onder andere gebruikt voor fondsenwerving in het kader van ontwikkeling, onderzoek en promotie van de app.

Tired of cancer app

Instructie animatie

In een wat later stadium hebben we een animatie bedacht die de werking van de app toelicht. Het is een veelzijdige app en eenvoudig in het gebruik. Aan de hand van thema’s als angst, grenzen en slaap volg je – in je eigen tempo – een dagelijks programma. De app brengt wekelijks de gemaakte progressie in beeld.

Tired of cancer app

Landingspagina

Om de app straks vanuit de app-store te kunnen downloaden is een landingspagina nodig die toelichting geeft over doel en werking van de app. Wij verzorgden de vormgeving daarvan. Kijk voor alle informatie op www.tiredofcancerapp.com

Pin It on Pinterest