Selecteer een pagina

Travel Trend

Startpunt voor een bijzondere reis op maat

Een klant met historie: Travel Trend organiseert sinds 1978 reizen naar alle uithoeken van de wereld. En heeft zich ontwikkeld tot een ware specialist, die luistert naar de persoonlijke wensen van de reiziger. Elke reis kan ‘op maat’ worden aangepast.

Met Travel Trend hebben wij ook historie opgebouwd. Vanaf 2001 ontwerpen en produceren wij brochures, prijsbijlages en advertenties. Daarnaast verzorgden we de vormgeving en bouw van de eerste Travel Trend website, plus die van zusterorganisatie NBBS Reizen.

Travel Trend brochures

500 pagina’s!

Travel Trend presenteert haar wereldwijde reizen in vijf – naar continent onderverdeelde – brochures: Afrika, Azië, USA & Canada, Midden- & Zuid-Amerika en Australië, Nieuw-Zeeland & Pacific. Dat betekent dat elk jaar zo’n 500 pagina’s door onze handen gaan. Voor dit proces bedachten we een brochure-CMS en online beeldbank. De medewerkers van Travel Trend voeren daar volgens een bepaalde standaard de teksten in en wijzen beeldmateriaal aan. Die informatie komt vervolgens in xml-vorm bij ons terecht, waardoor de vormgeving van de pagina’s soepel verloopt.

In vroeger tijden maakten we bij elke brochure een zwart-wit prijsbijlage, met daarin honderden tabellen die de prijsstelling van elke reis in elk seizoen duidelijk maakten. Een intensieve dtp-klus die tweemaal per jaar uitmondde in een race tegen de deadline, die elke keer nét gewonnen werd. Tegenwoordig staan die tabellen op de website. Een stuk eenvoudiger en lekker actueel.

Pin It on Pinterest